Clientdossier

Met het Cliëntdossier van Klik & Regel is het mogelijk om uw cliënt toegang te geven tot het gezamenlijk dossier van Klik & Regel. Via www.clientdossier.nl logt uw cliënt in.  De cliënt kan zelf documenten uploaden en heeft toegang tot het gezamenlijk behandelplan. Zodra er iets in het dossier veranderd ontvangt de cliënt een mail. U geeft hiermee het stuur in handen aan de cliënt en realiseert zelf een behoorlijke (tijd) besparing

Desgewenst kan het cliëntdossier worden gekoppeld aan uw eigen systemen.  U realiseert hiermee volledige straight through processing van letselschaden.

Gezamenlijk behandelplan

Klik & Regel geeft u direct toegang tot het gezamenlijk behandelplan.
In het gezamenlijk behandelplan kunt u als professional online afspraken met uw opponent over de taakverdeling in het dossier.

Het gezamenlijk behandelplan biedt u de kans te voldoen aan de Gedragscode Behandeling Letselschade. U kunt direct zien of de behandeling binnen de voorgeschreven termijnen blijft

Het gezamenlijk behandelplan voldoet aan de eisen van De Letselschade Raad.

Voor een online rondleiding kunt u terecht door het filmpje in de tutorial te startten.

Onderhandelen

Met Klik & Regel kunt u online onderhandelen en zaken regelen. U voert een bedrag in waarvoor u de hele zaak, een schadepost, of enkele schadeposten wil regelen. Deze bedragen worden niet zichtbaar voor uw onderhandelingspartner.

Uw opponent wordt direct gewaarschuwd per e mail dat er een zaak gereed staat en kan via een linkje inloggen in het systeem.

Uw onderhandelingspartner kan vervolgens op dezelfde manier bedragen invoeren. Deze bedragen zijn ook voor u onzichtbaar.
Het systeem geeft direct bericht als u een match heeft

Klik en regel

We zijn een team dat elkaar aanvult en het beste uit elkaar naar boven weet te brengen. Ons gezamenlijk visie is een online letstelschade afhandeling waarbij het slachtoffer een cliënt is. In onze visie is een cliënt iemand die zijn eigen belangen kan behartigen en vooral géén slachtoffer

Ons platform

Klik & Regel is hèt online platform voor de afhandeling van letselschade. Wij faciliteren het schaderegelingsproces met o.a. online onderhandeling tools, een gezamenlijk behandelplan,  de mogelijkheid online voorschotten aan te vragen en via 419-413-8698 faciliteren wij een online dossier voor uw cliënt U scoort in schade afwikkeling  met Klik & Regel.

Vragen?

U kunt contact opnemen via info@klikenregel.nl